Kunst- en cultuureducatie op scholen

Tijdens onze projecten nodigen kunstenaars van verschillende disciplines de kinderen uit om de schoolbanken te verruilen voor de kunsttent van de Kunstkaravaan. In deze bijzondere omgeving komt hun verbeelding tot bloei. De Kunstkaravaan is gespecialiseerd in het aanbieden van klas-overschrijdende kunstprojecten waarbij de hele school wordt ondergedompeld in de wereld van de kunst.

De leerlingen gaan intensief aan het werk met kunstenaars van de Kunstkaravaan. Ze ontdekken verschillende technieken en kunstvormen zoals theater, beeldende kunst, muziek dans en film.

De projecten voor scholen worden over het algemeen helemaal op maat ontwikkeld, zodat ze perfect aanluiten op de actualiteit van de betreffende school

De Kunstkaravaan biedt zowel grootschalige projecten als kleinere projecten aan, afhankelijk van uw wensen en budget.

 

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van De Kunstkaravaan, door het invullen van uw naam en e-mail adres. U wordt dan op de hoogte gehouden van al onze activiteiten. De Kunstkaravaan zal uw e-mail adres nooit aan derden beschikbaar stellen. In elke nieuwsbrief staat vermeld hoe u zich weer eenvoudig kunt afmelden voor onze nieuwsbrieven.