festivalJong2015

De Kunstkaravaan was ook in 2015 weer de hofleverancier van het Theater aan het Vrijthof om invulling te geven aan jong! 2015.

Jong! met Theater aan het Vrijthof

Festvoal Jong! van Theater aan het VrijthofWil je in een wolkenvlucht met ons mee naar de wonderbaarlijke werelden van De Kunstkaravaan?
Kom dan vliegensvlug deze herfstvakantie naar de AINSI. Er is van alles te beleven: je mag verhalen maken in onze sprookjesachtige onderwaterwereld ; je verkleden als jouw droomfiguur; een brief versturen met de buizenposten en de droomknipmachine bezoeken. En als je na al die dromerige ervaringen moe geworden bent, kruip je onder het genot van een verhaal in een heerlijk hemels bed. Dromen maar! 

Ga naar de editie 2014

 

De onderstaande foto-impressie is gemaakt door Ynze de Wit, www.ynzedewit.nl. U kunt de foto's vergroten door deze aan te klikken.

Festival Jong!

 

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van De Kunstkaravaan, door het invullen van uw naam en e-mail adres. U wordt dan op de hoogte gehouden van al onze activiteiten. De Kunstkaravaan zal uw e-mail adres nooit aan derden beschikbaar stellen. In elke nieuwsbrief staat vermeld hoe u zich weer eenvoudig kunt afmelden voor onze nieuwsbrieven.